Potager de Carmen

Très bien! Volgende week zien de weersvoorspellingen er weer wat beter uit! Hopelijk blijft dit zo! Volgende week ga ik namelijk mijn tomatenplantjes naar buiten in onze tuin in mijn eerste moestuintje verplaatsen. Ik heb er ontzettend veel zin in en vandaag heb ik alvast de eerste spulletjes gekocht bij Intratuin!

Door Intratuin lopen is voor mij echt genieten. Ze hebben er zoveel mooie dingen! Ik kijk altijd mijn ogen uit en krijg er een vrolijk gevoel van. 

Al mijn kamerplanten komen van Intratuin en ik heb bedacht hier ook de spullen voor mijn eerste tomaten moestuin te kopen. Wat ik heb gekocht is het volgende:

  • vier zakken moestuingrond;
  • tuinhandschoenen;
  • tomatenclips/plantenclips;
  • bamboestokken.
Eerste aankopen voor mijn moestuin

In een eerdere blog heb je kunnen lezen dat mij tomatenspiralen heel handig lijken. De stengels kun je daar dan omheen draaien. Ik heb uiteindelijk gekozen voor bamboestokken en clips, zodat ik middels die clips de tomatenplanten kan bevestigen aan de bamboestokken. Ik vind dat bamboestokken meer sfeer uitstralen dan ijzeren spiralen. En sfeer, dat vind ik heel belangrijk!

Ik denk dat ik binnenkort nog wel een ritje naar Intratuin zal maken, aangezien ik verwacht dat ik aan vier zakken moestuingrond (lang) niet genoeg heb. Wat een straf (maar niet heus)! 

Mijn eigen mascotte

Je hebt vast al wel de prachtige tekening gezien op mijn Instagram account (en anders bovenaan deze blogpagina!). Met trots presenteer ik jullie mijn eigen mascotte, met dank aan mijn lieve vriend die zo geweldig goed kan tekenen!

Wat vind jij van ervan? Laat het mij vooral weten, vind ik leuk!

Je hoort snel weer van me! Liefs