Du fromage

Even serieus. Parmezaanse kaas is toch geweldig? Ik bedoel, die smaaksensatie door je pastagerecht, dat wil toch iedereen?! Naja, ik in ieder geval wel!

Mijn mooie creatie van
Parmezaanse kaas

Wat dat betreft zou ik echt in Italië kunnen wonen. Al die heerlijke verschillende soorten pasta’s! En een extra grote bak met Parmezaanse kaas die je erbij krijgt, en dan gewoon heel je bord vol gooien, mmm.

Ja, ik weet het, nu ik dit zo typ denk ik ook ‘beetje overdreven misschien wel’, maar het is eigenlijk wel precies hoe ik erover denk! Haha.

Deze avond maakte ik ook één van onze favoriete gerechten, namelijk spaghetti carbonara. Ook weer zoiets heerlijks. Extra veel knoflook erin en jawel, extra veel Parmezaanse kaas.

Betty Spaghetti

Inmiddels weet zo’n beetje iedereen die ons kent dat wij regelmatig spaghetti eten. Uiteraard wel gevarieerd met steeds een andere saus, maar inderdaad, we eten het graag! Deze avond noemde een vriendinnetje mij ‘Betty Spaghetti’ toen ik zei dat ik deze avond spaghetti carbonara zou gaan maken. Ik had een smile van oor tot oor. Heerlijk toch die gekkigheid.