C’est la vie for you op de markt

C’est la vie for you verkoopt haar producten graag op markten en/of fairs. Weet jij een leuke markt/fair? Tip mij dan via het contactformulier of via info@cestlavieforyou.nl. Dank je wel!

Op de volgende markten heeft C’est la vie for you al gestaan:

Zondag 20 september 2020: Swan Market te Rotterdam.
Mijn allereerste markt ooit. Het was al heel lang een droom van mij om met (zelfbedachte en/of zelfgemaakte) spulletjes op markten te staan. Na wekenlang voorbereidingen te hebben verricht was het ineens werkelijkheid. Ik heb een geweldige dag gehad.
Zie hier een impressie video van mijn allereerste markt ooit.

op de markt

Zaterdag 26 september 2020: Nederlands Kampioenschap Pompoen Kweken
Dit evenement werd georganiseerd door Canna in de Botanische Tuinen Utrecht. Een prachtige locatie! En een bijzondere dag waarbij ik de allergrootste pompoenen ooit heb mogen bewonderen! Mijn vriendin Rochelle Bosman ging deze dag met mij mee om te helpen. Zie hier een impressie video van deze dag.

op de markt

Zondag 27 september 2020: Stekjes & Oogst Markt
Stichting Op Groene Voet organiseerde deze markt in de tuinen van het Italiaanse restaurant Giardino d’Italia te Tilburg. Het was een super gezellig marktje. Heel sfeervol. Mijn schoonmoeder ging deze dag met mij mee om te helpen. Zie hier een impressie video van deze dag.

op de markt

Welke markten zullen volgen? Ik hoor het graag als je tips hebt!

Op de markt, maar nog veel meer!

Graag inspireer ik je ook met andere dingen waar ik blij van word. En hierover schrijf ik in blogs. Klik hier voor mijn Blog pagina!
Samen positiviteit verspreiden is waar ik voor sta. Hierdoor maken we de wereld een stukje mooier. En bewuster. Het is nodig!